JÁTÉKLAP - BÉTA verzió

Online társasjáték

Üzenő / ChatAz üzenő használatához regisztrálnod kell magad!
Regisztrálj most!

Villa Paletti


(A játéklaposok szavazatai alapján)
6.0
(1)
1.0
(1)
7.0
(1)
5.0
(1)
6.0
(1)
4.0
(1)

Információk

Szerzô Payne, Bill
Játékidô 30 perc
Játékosok száma 2-4 fô
Alsó korhatár 8
Mechanika elemekből álló játéktér (legnépszerűbbek a hatszögek)
Kategória ügyességi (nyelvkidugós-kézremegős)
gyerekjáték (főleg kicsiknek... vagy nagyoknak)
Kiadó Zoch Verlag
Egyéb nevek

Képek

Játékszabályok

Játékszabály neve Feltöltés dátuma Feltöltötte Link
Ehhez a játékhoz még nincs játékszabály:(!

Leírás

Azon a vidéken, ahol a citrom virágzik, élt egyszer egy vidám, fiatal legény, akit a barátai egyszerűen Palettinek hívtak. Palettinek mindig csak az járt a fejében, hogy megépítse a csodás légvárat, amit egyszer régen, még az ő hóbortos nagyapja kezdett el, de kellő dukát hiányában soha nem fejezett be. Paletti legényeinek szintén nincs egy dukátja sem, viszont van egy zseniális elképzelése arról, hogy honnan lehet új oszlopokat szerzni: az alsó szintekről, hiszen ott olyan sok oszlop áll kihasználatlanul.Paletti legény zseniális ötlete a következő: az oszlopokat az alsó szntről kiemeli, majd a legfelső szinten ismét felállítja és beépíti azokat. Kiváló Paletti! Kiáltják barátai és beindul a nagy építkezés. Így épül meg a merész palota, a VILLA PALETTI.Csak a legújabb ásatásoknak köszönhetjük, hogy a város egyik építési remeke, a VILLA PALETTI ma mindenki számára hozzáférhető. A játékos elmerülhet a Paletti-féle építészet mámorában. Lehet fiatal, idős, nagy vagy kicsi, akár diplomás építész. A mókás építmény dacolva a mérnöki számításokkal, végül mégis megépül, és az építészét megajándékoza az első saját légvár építésének élményével.

Bidu

Vélemények a játékról

mate11 (2009-10-16)
617564
Igazi ügyességi játék. Spiel des Jahres lett pár éve, de én nem említeném egy lapon a "hasonszőrű" társaival. Biztos megvan az oka, amiért ezt szavazták meg annak idején.
Vidám pillanatokat tud okozni - főleg, amikor ledől a torony -, és jópofa fotók készíthetők a játékostársakról közben...