JÁTÉKLAP - BÉTA verzió

Online társasjáték

Üzenő / ChatAz üzenő használatához regisztrálnod kell magad!
Regisztrálj most!

Kac-kac kukac


(A játéklaposok szavazatai alapján)
6.6
(5)
7.0
(5)
4.0
(5)
3.4
(5)
6.4
(5)
5.0
(3)

Információk

Szerzô Knizia, Reiner
Játékidô 20 perc
Játékosok száma 2-7 fô
Alsó korhatár 8
Mechanika kockadobós (gurigálós)
Kategória kockajáték (a kocka el van vetve!)
gyerekjáték (főleg kicsiknek... vagy nagyoknak)
állatos (a játékban állatok a főszereplők)
Kiadó Piatnik,Zoch Verlag
Egyéb nevek Heckmeck,Pickomino

Képek

Játékszabályok

Játékszabály neve Feltöltés dátuma Feltöltötte Link
Kac-kac kukac játékszabály 2008-11-06 BiduLetöltés

Leírás

Egy étvágygerjesztő kockajáték 2 - 7 szerencsemadár részére.Roston sült kukacok a madarak nagy örömére. Egyfelől ezek a kukacok a szárnyasok kedvenc eledele, másfelől nézve viszont ezeket eleddig még senki sem készítette el roston sütve, kivéve talán Johnny Rooster Roastert. Nagybácsikájának Samnak, egy Csirkefalvi őslakosnak Kentuckyból volt az az ötlete, hogy a település minden sarkán létesüljenek kukacsütödék.. Johnny nem volt rest megvalósítani ezen ötletet , s az első naptól kezdve, mint a roston sült kukacok mestere, a grillezett falatkái nem hiányozhattak a mohó és kiéhezett ügyfelei asztaláról. .És az ügyfelek folyamatosan jöttek. A csirke népség pedig elkezdte mindenütt Johnny számára a kukacokat gyűjteni Akár Currys Kukac, Roston sült Kukac vagy akár Frankfurter Kukac: a szárnyasok összes rendje ott sorakozott megízlelni ezen specialitások egyikét. Johnnyt és az ő új üzletét a következő szlogen jelképezi: a kukac vadásztól a milliomosig!

szoffi

Vélemények a játékról

mate11 (2010-03-02)
764284
Knizia megmutatja a kockákat nem "szokványos oldalukról".
Kedves, aranyos, gyors, pörgős, de nem túl összetett. Kis helyen elfér, könnyen szállítható. Kettesben is játszható, de több játékossal jobb élményt nyújt, ám az ajánlott 6-7 fő esetén néhányan unatkozhatnak, szerintem.
Vigyázat, fiúk előnyben!
hakansukur (2009-12-10)
66436
Aranyos játék, egy kicsit nehezebb mint az egyszerű kockadobálás. Mi szeretjük, laza, könnyed kis game, és ráadásul gyors is
Sir Muki (2009-08-28)
77436
kimre (2009-07-09)
784557
Kellemes kis sokszemélyes játék.
Sajnos a kockadobáson múlik az egész.
menyus (2009-07-09)
684474
Bár alapjában tényleg a jószerencsétől függ, azonban ne feledkezzünk meg arról, hogy e szerencsével különbözőképpen sáfárkodhatunk. Van aki túl vakmerő, és veszít annak ellenére hogy alapvetően neki kedveznek leginkább a dobások. Vigyázzunk azonban, mert aki túl óvatos, az soha nem fog az élen végezni.
Egyébként aranyos, vidám játék.