JÁTÉKLAP - BÉTA verzió

Online társasjáték

Új játékok a Delta Vision gondozásában PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bidu   
2007. jlius 18. szerda 00:56
Delta Vision Az év első felében már felkerestük a Delta Visiont, hisz mindenki kíváncsian várta, hogy idén milyen játékokkal lepnek meg bennünket. Akkor egy szép kis listát mutattak nekünk azokról a játékokról, melyeket megjelentetnek magyar nyelven. Hol tartunk, hol tartanak most?

 

 

 

Pinvin- Knizia családi játéka Mint Járdán Csabától - a Delta Vision produkciós menedzserétől - megtudtuk, minden szükséges anyagot időre - az ütemtervnek megfelelően - elküldtek már a külföldi partnereknek, azonban úgy látszik, hogy a csúszás nem kimondottan magyar sajátosság. Így a kiadások sajnos nem valósulhattak meg ezidáig. 

 

 

Hadurak A jelenlegi állapot szerint nagy-nagy valószínűséggel a jövő hónapban megérkeznek Magyarországra a hiányolt játékok. Erre a DV igéreteket kapott.

Ezek között megtalálhatjuk majd a Rúnamester-kiegészítőket, Kniziától a Pingvin nevű - főként kicsiknek szóló - családi játékot, a Condottieret és a Hadurakat

A Rúnamester társasjáték világa Terrinoth, a mágia és a veszélyek, a nagy tudású varázslók, nemes lovagok, vad szörnyek és hatalomittas zsarnokok földje. E világon számtalan küldetés és hősi tett várja az arra érdemeseket.
A Rúnamester játék kiegészítői segítségével az alapjátékban még nem tapasztalt, új, izgalmas távlatok nyílnak meg a kalandvágyó játékosok előtt. A kiegészítőpaklik használata eltérő: a LEGENDÁS EREKLYÉK valamint a VARÁZSTÁRGYAK ÉS FEGYVERTÁRSAK új tárgyakat és fegyvertársakat tesznek elérhetővé. A SÍRBOLTOK RÉMEI és A SÖTÉTERDŐ új kihívások elé állítják a hősöket, melyek az alapjáték Sárkányurak visszatérte című küldetésével együtt használhatóak. Végül a HAJDANVOLT KIRÁLYOK KORONÁJA és KYROS JOGARA teljesen új küldetések, amelyekre lecserélhető az alapjáték Sárkányurak visszatérte című feladata. Ez utóbbi kiegészítőpaklik különféle szintű kalandokat tartalmaznak, megcsavarják az alapjáték küldetésének történetszálait, és új ellenfelekkel ismertetik meg a játékosokat. 

 
Sokan várják már a minden bizonnyal slágerré váló Bang! magyar kiadását is. Ez az előzetes tervek alapján  már meg kellett volna, hogy jelenjen. A DV elkészült a kártyajáték kiadásához szükséges munkálatokkal, melynek anyagai a külföldi partnernél vannak már. Így bízhatunk benne, hogy hamarosan magyar nyelvű kártyákkal tehetjük harcképtelenné a banditákat avagy éppen Sheriffet.


Fury of Dracula Elvileg őszre van betervezve az említetteken túl még két nagy FFG -játék. (Fury of Dracula, Britannia) is, de fájdalom, a cég nem nyilatkozik az ügyükben. (Vélhetőleg megint az utolsó pillanatban kezdenek majd el kapkodni...). Tehát ezekről biztosat most nem tudunk mondani.

 

 

 Végül egy fontos hír még, amivel akár kezdhettünk volna is... Őszre várhatunk egy társasjáték meglepetést! Az, hogy vajon milyen játékról lehet szó csak találgatni tudjuk, ugyanis a cég a titkolózás sejtelmes ködébe burkolózik ez ügyben. Egy hangot nem akartak elárulni arról, hogy vajon milyen játékot tartogatnak a számunkra. Hivatalos hírzárlatot rendeltek el a Deltás főnökök.

 

Britannia Mi, valamelyik új FFG-s játékra tippelnénk. Ez lehet a sokak által nagyon várt Tide of Iron vagy a monumentális Twilight Imperium. Esetleg egy nagy dobással - mondjuk a Piatnikot megelőzve -  lecsaptak az idei Év játéka győztes Zoolorettóra ? Avagy valamelyik Ystari kiadású játékkal hozakodnak elő? Ezen játékok simán ráférnek arra a palettára, mely a Delta Visont kiadásait színesíti. Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

 

Egy biztos. Ha az eddigi irányvonalat követik, akkor ismét egy jó játékkal gazdagodhatunk...

 


 

Hozzászólás
Keresés
Bidu  - Szerinted melyik játék lesz?   |2007-07-17 23:14:10
avatar Lehet, hogy szerveznünk kellene egy versenyt... Ki lesz az aki eltalálja az
őszi meglepetésjátékot?

Ha az eddig üzletpolitikát vesszük alapul, akkor
valószínűleg most is egy fajsúlyos játékkal lépnek ki a magyar piacra. Ha
azt nézzük, hogy mivel szakítanának a legnagyobbat, akkor valószínűleg a
Zooloretto kiadása vinné el a pálmát...

Nagyon nehéz kitalálni ezt.
Szerinted melyik játék lesz?
nocadlee  - szerintem...   |2007-07-18 08:37:50
Év elején azt olvastam valahol, hogy kiadják a Civilization-t idén...

A
"hírzárlatot" elrendelőket meg csókoltatom. Egy társasjátékról
van szó, az isten szerelmére, nem a Kennedy-gyilkosság aktáiról. Ha nem
akarják elmondani, akkor ne mondják. Kész. De ez a "van valami, de nem
mondom el, mert..." - lebegtetés max egy gyenge próbálkozásnak
tekinthető a reklámköltségek lefaragására.
PaYa   |2007-07-18 12:55:00
A Civilization nem a Delta gondozásában lesz. Amint sikerült Sid Meierrel
kiegyeznie a német kiadónak, jön a magyar szabály segédlet (angol
kártyákkal).
A többiről inkább nem nyilatkoznék, de mondjuk a fentiek
közül a Banget nem várnám idénre..
Bidu  - Rúnamester-kiegészítők   |2007-07-20 06:44:52
avatar A hírben eredetileg nem szóltunk arról, hogy milyen kiegészítők várhatók
a Rúnamesterhez. Ezt javítottuk...
Hozzászólást csupán a bejegyzet felhasználó tehet hozzá!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Elõzõ   Következõ >