JÁTÉKLAP - BÉTA verzió

Online társasjáték

Két új forgatókönyv a Catan telepeseihez: Chaffenberch / Renaissance PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bidu   
2007. augusztus 22. szerda 22:13
Spielen in ÖsterreichAz Osztrák Játékmúzeum idén, az esseni fesztiválon megjelentet két új forgatókönyvet a Catan telepeseihez Spielen in Österreich címmel.
Az egyik, Heike Risthaustól A Chaffenberch vár építése újdonságai: hogyan lehet tekintélyért és győzelmi pontokért cserébe adakozni egy várnak; egy utazó kereskedő, ami lehetővé teszi tulajdonosa számára, hogy 2:1 arányban cserélje az áruit, és egy lovagi torna, amin győzelmi pontokat lehet nyerni.
 
A Reneszánsz Sztíriában Stefan Risthaustól bevezeti az árukészlet cseréjét, a vendégállásokat a kereskedelmi útvonalakon, és céheket a városkban. A rabló kérhet fizetséget is áruk helyett, és az építési fázisban megszerezhetünk olyan különlegességeket, melyek megkönnyítik vagy teljesen megengedik némely áru cseréjét, fejlesztési kártyák vásárlását, vagy jövedelemhez jutásunkat.
 
Hogy mennyibe kerül ez a kétoldalas térkép? Azon kívül, hogy ellátogatunk a Spielfestre, szinte semmibe! Ahogy Ferdinand de Cassan elmondta: ?Azt tervezzük, hogy ingyenesen elvihető lesz minden játékos számára, aki idelátogat; cserébe mindössze annyit kérünk, hogy viseljenek egy kitűzőt, ami az osztrák céget reklámozza.?
Hozzászólás
Keresés
Hozzászólást csupán a bejegyzet felhasználó tehet hozzá!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Elõzõ   Következõ >