JÁTÉKLAP - BÉTA verzió

Online társasjáték

Ca$h?n Gun$: Yakuzas ? Halálos habszivacsfegyverekkel tömve PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bidu   
2007. augusztus 29. szerda 16:50
Ca$h 'n Guns Ca$h?n Gun$ első nagyobb kiegészítője a Yakuzára koncentrál, aminek tagjai a tradícionális japán maffia képviselői. A kiegészítő olyan részeket tartalmaz, amik lehetővé teszik, hogy egyszerre kilencen játsszanak, három csapatban. A háromból az egyik csapat a Yakuza, a másik kettő pedig a gengsztereké.

Ca$h 'n Guns A dobozban három japán tőrt (tanto) és három dobócsillagot (shuriken) találunk a Yakuzáknak, valamint a témához kapcsolódó ?szuper hatalmakat?: Geisa, Kamikaze és Samurai. A doboz tartalmaz továbbá egy új tárgykészletet, mint például a ?deringer? vagy a négylevelű lóhere, ami speciális képességeket ad. Ezeket a kártyákat ugyanúgy lehet az alapjátékban is használni, mint a kiegészítőben. Végül a készlet tartalmaz még egy fekete habszivacsból készült puskát is, azok számára, akik lemaradtak a szürke változatról, amit a 2005-ben adtak Essenben bónuszként.

 

A Ca$h?n Gun$: Yakusas szintén Essenben debütál majd, októberben, az idei fesztiválon, Németországban.

Hozzászólás
Keresés
Hozzászólást csupán a bejegyzet felhasználó tehet hozzá!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Elõzõ   Következõ >