JÁTÉKLAP - BÉTA verzió

Online társasjáték

Újabb Középfölde-témájú játék érkezését jelentette be a Fantasy Flight PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bidu   
2007. augusztus 31. pntek 23:09

Fantasy Flight GamesKiemelt figyelemmel követjük a Fantasy Flight-tól érkező híreket, hiszen az általuk kiadott játékok magyar megjelenésére esélyt jelent a Delta Visionnal fennálló kapcsolatuk. Újabb játék a Middle Earth Quest egy kalandjáték lesz, melynek színhelye a J.R.R. Tolkien által megalkotott Középfölde. Az áttekintést nézzük magától a kiadótól.

Körülbelül 10 évvel vagyunk azután, hogy Zsákos Bilbó elhagyta a Megyét és hét évvel az előtt, mikor Frodó útra kel Zsáklakból, hogy megsemmisítse az Egy Gyűrűt. Így tehát látjuk, a Middle Earth Quest a növekvő sötétség idején játszódik majd.

 

"A játékosok találkoznak és kapcsolatba is kerülnek a történet karaktereivel, de nincs rájuk erőltetve egyik fontosabb szereplő útvonala sem," ? mondja Christian Petersen, a Fantasy Flight Games alapítója és vezérigazgatója.

"Ahelyett, hogy olyan karakterek szerepét öltenék magukra a játékosok, akiknek a sorsa a gyűrű-történetben egyértelműen meghatározott, olyan figurákat irányítanak, mint például egy különlegesen vakmerő, kalandvágyó hobbit, vagy egy gondori kapitány, esteleg egy lovas a Nyugatvégről, de még számos másféle karakter is elképzelhető. Nemcsak ezek a szerepek jelentik majd az új kalandokat Középföldén: különös gonddal keressük a módját, hogyan kapcsolhatnánk ide azt a nagy mennyiségű mendemondát és történetet, melyek teljes hosszában szegélyezik a Gyűrűk ura központi történetét."

 

A játék megjelenése 2008 őszére várható, tehát még odébb van, de remélhetőleg eljut hozzánk is...

Hozzászólás
Keresés
Hozzászólást csupán a bejegyzet felhasználó tehet hozzá!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Elõzõ   Következõ >