JÁTÉKLAP - BÉTA verzió

Online társasjáték

Beowulf, StarCraft társasjáték a DeltaVision kiadótól PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bidu   
2007. szeptember 16. vasrnap 20:16
DeltaVisionTalán nagyon sok fantasy rajongó várja az idei év nagy slágerét, a Beowulf -ot. A napokban értesültünk róla, hogy a DeltaVision - minden valószínűség szerint - még az idén behozza az FFG, Beowulf, the Legend nevű társasjátékát. Jövő év első felében pedig érkezik a StarCraft is!

Beowulf, The LegendA nagyszerű hős, Beowulf lebilincselő legendáját az angol irodalom egyik legrégibb művéből ismerhetjük. A legendák újjá élednek: hogyan sietett egy gaut törzsből származó harcos, Beowulf a dán király segítségére a félelmetes szörnnyel, Grendellel vívott harcában, hogyan tér vissza hazájába és lesz királlyá, végül pedig hogyan éri el a végzete egy rettenetes sárkánnyal vívott küzdelem során. 

A Beowulf, the Legend egy ?versengős? táblás társasjáték 2-5 játékos számára. Beowulf, The LegendA nagyhírű tervező, Reiner Knizia munkája és John Howe jellegzetes grafikái segítségével lehetőséget kapunk arra, hogy mint bátor bajtársai, elkísérjük a mitikus hőst, Beowulfot kalandos útján. Vajon sikerül-e a legbátrabb harcosként Beowulf örökösévé válni és királyként uralkodni? Ez csak a legerősebbnek sikerülhet!
 
A kisebb-nagyobb epizódok során túl a játékosok újra játsszák az eposzból ismert jeleneteket: különböző kártyák kijátszásával kerekednek felül a kihívásokon. Utazás, barátság, elmésség, bátorság és küzdelem biztosítják a győzelmet mindegyik epizódban és az a játékos, aki a legtöbb szakértelemmel, elszántsággal és szerencsével rendelkezik, jutalmul hírnevet és gazdagságot szerez.

A Beowulf megjelenését próbálják hozzáigazítani a mozifilm hazai premierjéhez.

 

Most már majdnem biztos, hogy jövőre érkezik a StarCraft is! Ennek örömére hamarosan meglepünk benneteket egy előzetes ismertetővel is! 

 

Hozzászólás
Keresés
Hozzászólást csupán a bejegyzet felhasználó tehet hozzá!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Elõzõ   Következõ >