JÁTÉKLAP - BÉTA verzió

Online társasjáték

Legyen "halhatatlan" kedvenc játékod! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Sir Muki   
2007. szeptember 27. cstrtk 21:13
 Mik Svellov, a Brett & Board-tól hivatalosan is elindította a szavazást a 2007. év jelöltjeire, melynek eredményeképp két társasjáték bekerülhet a Sumo/Counter (két játékosmagazin címe) elnevezésű Hírességek Csarnokába. A 21 jelöltből mindenki legfeljebb 10-re adhatja le szavazatát, valamint javaslatot is lehet tenni a következő évi lista jelöltjeire. A szavazás 2007. október 31-én fejeződik be, amikor kiderül melyik az a két játék, amelyik csatlakozhat az eddigi hírességekhez.

Bárki szavazhat a Sumo/Counter Hall of Fame címet viselő kezdeményezés keretében ? csak ki kell tölteni az itt található ívet. (A továbbiakban ehhez nyújtunk egy kis segítséget.)
(Szintén csak zárójelben: a Brett & Board társasjátékos oldal ezidáig halottnak látszott - legutóbbi hírük 2004-ből való -, most talán feltámad hamvaiból, ha mi is úgy akarjuk... :-)
 
A hírességek csarnokát megálmodói (Gery McLaughlin és Stuart Dagger) azért hozták létre, hogy kiemeljék napjaink azon táblás- és kártyajátékait, amelyek érdemesek a ?modern klasszikusok? címre. Hogy legyen valami elképzelésünk az elgondolásról, itt a lista azokról a játékokról, amelyek már tagjai eme híres társaságnak.  Ezek kiállták az idő próbáját; a Sumo és a Couner magazinok olvasói segítségével bejutottak a csarnokba.
 
Amit a szavazásról tudni kell:

Maximum tíz játékra lehet voksolni, de nem muszáj mindegyik sort kitölteni, ha úgy gondoljuk, hogy csak kevesebb érdemes a kiemelésre. Tetszés szerint kell rangsorolni, vagyis az első az, amelyiket leginkább alkalmasnak tartjuk a tagságra.
Az utolsó, legnagyobb rublikában megnevezhetünk olyan játékokat, amiket szeretnénk a jövő évi listán látni, és az idein nem szerepel. A jelöltekkel kapcsolatos megszorítás csupán az, hogy az előterjesztett játék olyan típusú kell, hogy legyen, amik a Counter magazinban szerepelnek, és első kiadása 2003. utáni legyen.

Nézzük a jelöltek idei listáját!
Az előző évekhez hasonlóan a lista azon játékokból állt össze, amelyek a tavalyi évben jól teljesítettek ugyan, de nem elég jól? Örökzöldek, amiket Stuart Dagger érdemesnek tartott a versenyre és kiválogatta a 2002/3. év terméseiből.

Adel Verpflichtet
Age of Steam
Amun-Re
Ave Caesar

Britannia
Circus Maximus
Kardinal & König
Keythedral

Kreml
Lord of the Rings
Puerto Rico
RoboRally
San Marco
Show Manager
6 Nimmt
Tadsch Mahal
Take it Easy
Tikal
Traumfabrik
Wallenstein


Ezzel a választási módszerrel két játék kerül kiválasztásra, vagyis az a kettő, amelyik a legtöbb szavazatot gyűjtötte, bebocsátást nyer a Hírességek Csarnokába.
 

Hozzászólás
Keresés
Plenni  - ...lehetne nálunk is!   |2007-09-28 06:50:09
avatar Én kifejezetten szeretem az ilyen "felmérős-beválasztós-kimutatós"
jellegű dolgokat. Meglehetne választani Magyarország legkedveltebb táblás
játékát is minden évben, akár hasonló rendszerben, akár mégjobb ötletet
kicsiholva!
Érdekes lenne, az biztos. Remélem nem a "Kocog és kiüt"
vagy a Csapd le csacsi lesz a befutó ;D
Hozzászólást csupán a bejegyzet felhasználó tehet hozzá!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Elõzõ   Következõ >