JÁTÉKLAP - BÉTA verzió

Online társasjáték

The Circle - vadonatúj játék egy vadonatúj kiadótól PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bidu   
2007. oktber 01. htf 15:46
 Első ízben láthatjuk ezt a logót, de talán érdemes lesz megjegyezni?
Lehet, hogy nem utoljára szól róla hír! A C4 egy új német kiadó neve, akik az esseni fesztiválon mutatják be első kiadványukat. Lássuk a Jung, Folker tervezete társasjáték (The Circle), rövid leírását:
1889, a viktoriánusok éve, a változás éve. A legfejlettebb népek a teljes gazdasági irányításért harcolnak. Ez a legtökéletesebb termőtalaja egy titkos társaság megalakulásnak, amely még a hírhedt Yakuzánál is veszélyesebb, és misztikusabb, mint az illuminatusok. Ez a társaság: A Kör (The Circle).
Kettőtől egészen hatig emelkedhet a résztvevők száma, akik mindanyian egy-egy titkos ügynökséget irányítanak, amelyek megpróbálják megvédeni az emberiséget a Circle végső céljától, ami a totális és globális hatalom megszerzése.

A játékosok minden körben kémeket rejtenek el a társaság titkainak leleplezése érdekében, beszivárognak köreikbe és elfogják a tagjait. Néha a játékosoknak muszáj összefogni céljuk elérése érdekében, de gyakran egymással is versenyben állnak. A játék végén, akinek a legtöbb kémet sikerült bejuttatnia a Circle soraiba, annak sikerül tönkre tennie a társaságot és ezzel meg is nyeri a játékot. De nem árt óvatosnak lenni! A Kör képes legyőzni az összes ellenfelét, vagyis a résztvevő játékosokat.

A játék ára 29.95 Euro lesz, a szabálykönyve pedig angol és német nyelven egyaránt olvasható lesz.
 

Hozzászólás
Keresés
Hozzászólást csupán a bejegyzet felhasználó tehet hozzá!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Elõzõ   Következõ >