JÁTÉKLAP - BÉTA verzió

Online társasjáték

Cold War: CIA vs. KGB, a Fantasy Flight kiadótól PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bidu   
2007. oktber 03. szerda 22:13
 Ismét egy új társasjáték megjelenéséről számolhatunk be... A hír azért izgalmasabb a többi hasonló témájú beszámolónál, mert a kiadó ezúttal a Fantasy Flight Games, vagyis van némi remény arra, hogy a közeljövőben akár - kerülőutak nélkül - kis hazánkban is beszerezhető lesz a Delta Vision jóvoltából. 
Egyenlőre egy rövid ismertetőt olvashattok a játék honalpjáról fordítva, a későbbiekben talán a részletesebb leírás is elérhető lesz... 
 
 A hidegháborút több csoport, több fronton vívta, az amerikai CIA és a szovjet KGB vezetésével, akik mind azon voltak, hogy a világ befogadja az ő ?valódi? ideológiáikat. Most ezeknek az ügynökségeknek a vezetőiként játszhatunk ezzel az új társasjátékkal.
 

A II. világháború az egész világot ?felfordulásban? hagyta, sok nemzet jövője tele volt bizonytalansággal. Csak az  Amerikai Egyesült Államok és a Szovjetúnió, a két szuperhatalom, akik jobb jövő felé vezethetik a világot.

A Cold War: CIA vs. KGB címet viselő társasjátékban egy kémhálózatot bíznak gondjainkra a háború utáni légkörben. A feladat: meggyőzni ? bármilyen szükséges eszközzel -  a külföldi vezetőket, hogy tegyék magukévá a ?valódi? ideológiát.
Manipuláld a hatalom helyi képviselőit, játsszd ki, és távolítsd el ellenfeled vezetőit! Szerezz befolyást a te oldalad számára azzal, hogy megnyered az űrversenyt, uralod az olimpiai játékokat, vagy biztosítsd, hogy országod valamelyik polgára kapja a béke Nobel-díjat.
Ebből a hosszú küzdelemből az az oldal kerül ki győztesen, amelyiken megvannak a szükséges erőforrások, a meggyőződés és a kellő elkötelezettség, ami biztosítja azt, hogy az ő világlátásuk alakítsa a jövőt.

Hozzászólás
Keresés
Hozzászólást csupán a bejegyzet felhasználó tehet hozzá!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Elõzõ   Következõ >