JÁTÉKLAP - BÉTA verzió

Online társasjáték

Filou - Friedmann Friese új játéka a Spiel Fest-en mutatkozik be PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bidu   
2007. oktber 05. pntek 23:01
FilouA nagysikerű Power Grid (Funkenschlag, ha így ismerősebb) szerzője, Friedmann Friese új, önálló játékát készül forgalomba hozni Essenben, a címe: Filou: Die Katze im Sack. Íme a rövid leírása?
FilouKi ne ismerné a közismert kifejezést: ?zsákbamacskát vásárolni?? Nos, ebben a játékban mindenki maga tapasztalhatja meg e frázis jelentését. Egy csapat macska keres új tulajdonosokat, de ezek a szerencsés emberek nem tudják, hogy vajon cuki kiscicát vagy egy (esetleg több) középszerű, öreg macskát kapnak. Néha már csak egy kutya segíthet, hogy elkergessék a nemkívánt állatokat. Aztán persze a túl sok kutya sem jó, mert csak az elrohangáláson jár az eszük.

A Filou egy átlagos blöffölős játék, néhány érdekes megoldással.
A résztvevők egereikkel próbálják megkaparintani a híres zsákbamacskát. A zsákban jó és rossz cicák egyaránt vannak. Mindegyik játékos rakhat egy kutyát vagy nyulat is a zsákba macskák helyett, hogy lehetővé tegyék a blöffölést. A játék végén a ?pozitív? cicák és egerek plusz pontokat, a ?negatív? macskák viszont mínusz pontokat érnek.
A játék angol változata is elérhető lesz a Rio Grande Games jóvoltából Felix: The Cat in the Sack címen.

Hozzászólás
Keresés
Hozzászólást csupán a bejegyzet felhasználó tehet hozzá!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Elõzõ   Következõ >