JÁTÉKLAP - BÉTA verzió

Online társasjáték

Az Age of Steam társasjáték harmadik kiadásáról... PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Sir Muki   
2007. oktber 14. vasrnap 00:04
Age of Steam 3. kiadásMartin Wallace, az Age of Steam tervezője, cége, a Warfrog Games honlapján közzétett egy jelentést a játék harmadik kiadásával kapcsolatos tudnivalókról, valamint beszámol a  korábban már említett bonyodalmakról, vitákról ami a játék jogaival kapcsolatban zajlik.
"Age of Steam táblaAmint arról már beszámoltunk ? mondja Martin Wallace a Warfrog Game weboldalán ? az Age of Steam harmadik kiadásának legutóbbi verziója már teszelés alatt van. Ezt a változatot a Mayfair fogja megjelentetni valamikor 2008-ban. (Nem szeretek pontos dátumot bejelenteni, mert utóbb kiderülne, hogy tévedtem?)
Az illusztrációs anyag teljesen megújul, a vágánylapocskák kétoldalasak lesznek, a vonat jelzők pedig fából készülnek. A térképet úgy tervezetem, hogy a régi AoS térképek felül beilleszthetők, a játék fő csapásvonalai pedig a széleken láthatók legyenek.
A kiadvány tartalmaz majd egy bevezető verziót is, ami egyszerűbb és gyorsabb az eredeti játéknál, bár ? nem győzőm hangsúlyozni -, ezzel a készlettel is játsszható a klasszikus verzió.
Amint azt már hallani lehetett, John Bohrer és én ?összerúgtuk a port? az Age of Steam tulajdonjogai miatt. Részemről a dolog igen egyszerű: én terveztem, én készítettem a saját cégemmel, a Warfrog-gal, Johnt pedig a játékkal kapcsolatos fejlesztési munkákért fizettük. A Warfrog szívességből elhelyezett a dobozon egy feliratot - ?licensed from Winsome?, - hogy segítsen John cégének reklámozásában. Most ez a szívesség az, ami visszaüt.
Elhatároztam, hogy minden kapcsolatot megszakítok a Winsome-mal. Küldtem Johnnak egy levelet, amelyeben leszögeztem, hogy minden szerződés, megállapodás, ami valaha létezett közöttünk, az most lezártnak tekintendő. Nincs több beleszólása a tervezésbe. Arra buzdítok mindenkit arrafelé, hogy aki bármiféle kiegészítőt tervez az Age of Steam társasjátékhoz, keressen meg engem, vagy a Mayfairt, mielőtt bármi mást csinálna.
Most ennyi." - zárja le határozottan mondandóját Martin Wallace.
 
 
Hozzászólás
Keresés
Hozzászólást csupán a bejegyzet felhasználó tehet hozzá!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Elõzõ   Következõ >