JÁTÉKLAP - BÉTA verzió

Online társasjáték

Kingdom Hearts - új kártyajáték a Fantasy Flight Games-től PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Sir Muki   
2007. oktber 23. kedd 23:59

kártyajáték a Fantasy Flight Games-tőlA Fantasy Flight kiadó új kártyajáték megjelentetésére készül, a címe: Kingdom Hearts TCG; honlapjuk tanúsága szerint, már majdnem ott is van a raktárakban... A szabály letölthető formátumban elérhető a játék oldalán, sőt, ugyanott akár egy film segítségével is elsajátíthatjuk az alapokat, ha nem akarunk olvasgatással sok időt tölteni...Smile

Nézzük a játék rövid bemutatását... 

 Egy ismeretlen dimenzióból származó baljós lény, Heartless, tartja rettegésben az ismert világ összes élőlényét. Sora bőrébe bújva kell megvédened mindenkit ezektől a sötét erőktől. Azért nem kell teljesen egyedül küzdened: kedvenc Disney-karaktereid – beleértve Donaldot, Goofyt és Arielt is – segíteni fognak helytállni ebben a végső erőpróbában.
A Kingdom Hearts egy kétszemélyes kártyajáték, melynek során a résztvevőknek ismeretlen és rendkívüli világokon kell átutaznia, hogy a győzelem érdekében megütközzenek a sötét erőkkel, ráadásul mindeközben meg kell próbálniuk ellenfelüket is megakadályozni hasonló törekvéseiben.
A győzelem kulcsa a baráti kapcsolatok építgetése, mert ezek a megszerzett barátok fognak segíteni a játék egész ideje alatt. 
 
kártyajáték a Fantasy Flight Games - től

 
Hozzászólás
Keresés
Avril  - Kárty   |2008-02-04 18:34:04
Én szerintem ez a kártya igenis nagyon szar!
Hozzászólást csupán a bejegyzet felhasználó tehet hozzá!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Elõzõ   Következõ >