JÁTÉKLAP - BÉTA verzió

Online társasjáték

Kezdheted sütni a belépődet a 2. Éves Catan Sütőbajnokságra PDF Nyomtatás E-mail
Írta: szoffi   
2007. november 09. pntek 13:42

 A Mayfair Games idén is megrendezi a Catan Sütőbajnokságot, amelyre játékosokat és kostolókat egyaránt meghív, hogy hódoljanak a Catantól inspirált konyhai készítményeknek.

A verseny feltételei:

A feladatod egy olyan konyhai látványosság elkészítése, melyet Catan még sosem látott. Készíts maximum három, magas felbontású (300 dpi) képet vagy küldj egy videófelvételt a mesterművedről és kommentáld röviden (a videófelvétel alatt is bemutathatod az alkotást, de nem kötelező). Akár egymondatos bemutatás is megteszi, de talán van egy vicces történeted, ami az elkészítéséhez kapcsolódik. Győződj meg arról, hogy minden részletre kiterjedően bemutatod a művedet, mert így tudjuk majd helyesen zsűrizni az indulókat. A videókat a YouTube-ra fogjuk feltölteni, hogy minden versenyző láthassa.

A fényképeket, videókat és magyarázatokat a következő e-mailcímre várjuk: Ez az e-mail cím védett a spamkeresõktõl, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.


A nevezés határideje 2007 december 31. A nyertesek díja a Catan és Elasund 4. kiadása lesz.
Jó sütögetést!

 

forrás: Mayfair Games

 

Hozzászólás
Keresés
Hozzászólást csupán a bejegyzet felhasználó tehet hozzá!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Elõzõ   Következõ >