JÁTÉKLAP - BÉTA verzió

Online társasjáték

Atlantic City - az új kiadó második játéka PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bidu   
2007. november 10. szombat 22:33
új játékkiadóA tegnapi hír folytatásaként nézzük a Troy Press másik, szintén előkészületi stádiumban lévő játékát, aminek piacra kerülését - az Albionhoz hasonlóan - 2008 második negyedére várhatjuk. 

Atlantic City - társasjátékAz Atlantic City is egy olyan témát dolgoz fel, ami manapság nem tűnik fel túl gyakran a társasjátékok között. Az alapötletet egy igazából nagyon népszerű játék adta – amit Henning szerencsésebbnek talált nem nevén nevezni... (Lehet találgatni! ;o)  A játék széleskörű tesztelés még most is folyik.
 
Rövid áttekintés a tervezőtől:

A játékban egyike lehetsz azoknak az üzletembereknek, akik Atlantic City-t segítik abban, hogy Amerika első, valódi turista-célpontjává váljon. Fektess pénzt szállításba, ingatlanokba (vendégotthonok, hotelek) miközben keresed a módját, hogyan tudnál minél többet megszerezni a Philadelphiából és New Yorkból érkező átutazóktól és turistáktól özönlő dollárokból. „Nyomd le” ellenfeleidet, rombold le vendégházaikat, hogy helyükön nagyszerű szállodákat építhess.
Vajon képes vagy a 19. századi Atlantic City ingatlan-mágnásává fejlődni?
 
 
A Troy Press kiadó a terjesztést egészen érdekes irányból közelíti. Náluk ilyesmi nem is létezik: a játékokat kizárólag  weboldalukon keresztül lehet majd megvásárolni. 
Hozzászólás
Keresés
Hozzászólást csupán a bejegyzet felhasználó tehet hozzá!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Elõzõ   Következõ >