JÁTÉKLAP - BÉTA verzió

Online társasjáték

Beowulf: The Movie Board Game - megjelent! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Sir Muki   
2007. november 19. htf 22:27
Beowulf - The BoardgameIsmét egy jó hír a Fantasy Flight Games kiadó háza tájáról... Igaz, hozzánk még a film sem jutott el, de ők már kiadták a társasjáték-változatot: a Beowulf-legenda már az asztalon hever... - akár magyarul is, mivel a Delta Vision kis hazánkban is forgalomba hozta, amint az egy korábbi hírünkben már ígéretként elhangzott.
Beowulf, the heroe
 
A vérengző hegyi troll, Grendel éjszakáról éjszakára belopózik Heorot királyságába. Minden reggel, pirkadatkor, a Scylding nemzettség összgyűlik, hogy kiderüljön: azon az éjjel kit hurcolt el a rettenetes szörnyeteg. Itt már csak egy igazi hős segíthet... és a nagyszerű Beowulf válaszol az elkeseredett hívásra.

A Beowulf: The Movie Board Game, a legendás hős, Beowulf történetét meséli el. Bátorságról és kísértésről is szól a történet, ahogy a hős szembenéz Heorot királyságának ellenségvel. A három rész mindegyikében Beowulfot és Thanes-t, a bajtársát kell csatába vezetni a szörnyeteggel szemben, majd Grendel alattomos anyja és a vad aranysárkány ellen, aki azzal fenyeget, hogy elpusztít mindent, ami kedves Beowulf számára.

Kettő-négy játékos versenyezhet, hogy melyikük tudja a leghősiesebb Beowulf-történetet elmesélni úgy, hogy őt magát és hű barátját irányítja különböző veszedelmeken és jótetteken keresztül, amik ezt a mondakört a hősiesség valaha mesélt legmegkapóbb történetévé teszik.

A játék három részében végigkövethetjük Beowulf útját, ahogyan hetyke, fiatal hősből érett királlyá válik. A játékosok úgy helyezgetik hajó, kastély, lovag és Beowulf figuráikat a táblán, hogy azokkal pontokat szerezzenek. Akinek a harmadik rész végére a legtöbbet sikerült összegyűjtenie, az lesz a győztes.
 
Beowulf - játéktábla
 
Beowulf - az aranysárkány
Hozzászólás
Keresés
Hozzászólást csupán a bejegyzet felhasználó tehet hozzá!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Elõzõ   Következõ >