JÁTÉKLAP - BÉTA verzió

Online társasjáték

Valley of the Mammoths - ötletpályázat PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Sir Muki   
2007. december 19. szerda 20:41
Valley of the MammothsA francia Asmodée kiadó 2008 elején tervez megjelentetni egy kiegészítőt Bruno Faidutti Valley of the Mammoths című játékához, de sajna még nincs teljesen kész. Amellett, hogy új sors- és eseménykártyákat, területlapocskákat és tokeneket tesznek a csomagba, lesz egy eddig meghatározatlan funkciójú jeti-lapocska is. És itt jöttök ti, a jövendőbeli játéktervezők…
Francia időszámítás szerint december 21-én délig várja az Asmodée az ötleteket arra vonatkozóan, hogy mi legyen a jeti szerepe a játékban? A javaslatok terjedelme (franciául!!) nem haladhatja meg a 300 karaktert. (Faidutti szerint ez angolul kb. 250 karaktert jelent). Bár az ötleteket angolul is szívesen fogadják, a kiegészítő kezdetben kizárólag franciául lesz elérhető. A győztes ötletadó jutalmul kap egy alapjátékot és egy kiegészítőt, egy dedikált rajzot a grafikus Gerard Mathieu-től, és egy sonkát(?)! A versennyel kapcsolatos további részleteket olvashattok (sajna csak franciául) az Asmodée Kiadó híroldalán . Aki érez magában kedvet és tehetséget, ne habozzon, már nincs sok idő! Íme a kép, és az e-mail cím, ahová az ötleteket várják: Ez az e-mail cím védett a spamkeresõktõl, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
 
Valley of the Mammoths - Yeti

Hozzászólás
Keresés
Hozzászólást csupán a bejegyzet felhasználó tehet hozzá!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Elõzõ   Következõ >