JÁTÉKLAP - BÉTA verzió

Online társasjáték

Aquaretto - Zooloretto, kicsit másképp PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Sir Muki   
2008. janur 31. cstrtk 21:13

Aquaretto - új társasjátékMichael Schacht hamarosan új játékkal jelentkezik. Az Aquarettoban – amit azt a címből sejteni lehet – a játékosok szárazföldi állatkert helyett vízi parkot irányíthatnak. (Bár a játéktábla alkotórészei  ezúttal is zöldek(!)…)

Az Aquaretto működik a Zooloretto kiegészítőjeként is, de gyakorlatilag egy teljesen új, önálló játék.  

A körönként lehetséges akciók ugyanazok maradtak, mit a Zooloretto-ban: felfordíthatsz egy lapocskát (bepakolsz a teherautóba), lepakolsz onnan, vagy speciális akciót hajtasz végre. Ha azonos fajú hímet és nőstényt párosítasz, egy állatkölyköt rakhatsz a medencébe; ha sikerül megtölteni egy medencét, pénz és munkaerőt spórolhatsz, ami viszont újabb különleges akciók végrehajtását teszi lehetővé. A Zooloretto szigorú „ketrecrendszeréhez” képest sokkal nagyobb szabadsággal rendezgethetjük a tengeri állatokat, de azért itt is van néhány meghatározott faj, melyeknek meghatározott távolságban kell lenniük egymástól… Ellenkező esetben akár vérfürdő is lehet(ne) belőle... :o)
 
új társasjáték - Aquaretto
Hozzászólás
Keresés
lacxox  - Szerintem...   |2008-03-03 15:02:21
http://www.sarok.org/users/lacxox/m_232116
Hozzászólást csupán a bejegyzet felhasználó tehet hozzá!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Elõzõ   Következõ >