JÁTÉKLAP - BÉTA verzió

Online társasjáték

A Hónap Játékosa PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bidu   
2008. februr 12. kedd 19:05

Régóta dédelgetett álmunk válik most valóra. 2008. március 1-től bevezetjük a "Hónap Játékosa" megtisztelő címet!

 

Mivel jár a Hónap Játékosa cím?

Minden győztes kap az adatlapjára egy szép érmet, amelyből  mindig látszik, hogy ő a győztesek egyike. Mi ezt tartjuk a legnagyobb elismerésnek! Azonban szeretnénk, ha nem csak a gép előtt ülve játszanátok, éppen ezért a győztes kap tőlünk egy társasjátékot ajándékba!

 

Hogyan lehetsz a Hónap Játékosa?

Egyszerű. Játssz és nyerj a Játéklapon minél több online társasjátékban!

 

Előnyben vannak azok, akik mindig itt "lógnak"?

Nem. Azért, hogy mindenkinek legyen esélye megnyerni a címet, a beszámítható játékok számát 30 partira korlátoztuk! Tehát max. 30 befejezett játékot veszünk figyelembe a díj odaítélésénél!

 

Na, de ki lesz a győztes?

Mindig az lesz a győztes, aki az adott hónap utolsó napján 0 óra 0 perckor az adott hónapra vonatkozó összesített lista élén áll. 

A "Hónap Játékosa" címet nem feltétlenül az fogja elhódítani, aki a legtöbb játékot játszotta, és az sem biztos, hogy az, akinek a legtöbb győzelme van.
Valahol van egy arany középút: aránylag sok játszott játék, és emellett a nyert játékoknak a lejátszott partikhoz való aránya is jó. Na, persze az sem mindegy, hogy hány személyes partiban nyert valaki. Hogy pontosan mi ez az arany középút....nos, azt kellene megtalálni.

 

Ki indulhat a címért folyó versenyben?

Bárki indulhat a címért, aki tagja a Játéklapnak és elfogadja a pontszámítási rendszert. 

 

Notórius játékfélbehagyóknak

Ha valaki úgy látja, hogy vesztésre áll és ezért - úgymond félbehagy egy játékot - akkor  azzal csak magát bünteti! Ugyanis az így megszakított játék levonódik a díjnál figylembe vett 30 partiból, de csak annál a játékosnál, aki nem lép időben!

 

A döntés, a te kezedben van!

A játékosoknak lehetőségük van kiválasztani, hogy melyik játék számítson bele a 30-ba. Ehhez az online társasjátékok jobb felső sarkában megtalálható panelt kell használnod, de ezt még az első lépésed előtt el kell döntened az adott játékban!

 

Természetesen a kiválasztástól függetlenül továbbra is minden, a játékos által lejátszott parti bekerül az összesített statisztikába, csak a havi összesítésből marad ki.

Kissé értelmetlennek tűnhet ez a választási metódus, mivel a legtöbb játék a szerencsén múlik, de ki tudja, lehet, hogy valaki úgy érzi, jó napja lesz, vagy netán bal lábbal kelt fel, esetleg ismeri ellenfele(i) képességeit ;). Tehát, megvan a választás lehetősége mindenki számára, még ha nem is sokat számít.


 
Következõ >