JÁTÉKLAP - BÉTA verzió

Online társasjáték

Három új társasjáték a Tilsit Kiadótól PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Sir Muki   
2008. mrcius 06. cstrtk 21:47
Tilsit2008 márciusában a Tilsit egyszerre három új társasjátékot jelentet meg: Kheops, Amsterdam és Frankenstein címmel.  Ezek mindegyike a "kétjátékos" vonalat erősíti majd, a tervezők pedig egytől egyig a szakma "elitjéből" valók: Bruno Faidutti, Serge Laget és Michael Schacht.
Nézzük őket sorjában!
 
A Tilsit új kétszemélyes társasjátéka- Kheops: a játékosok egyiptomi építészeket alakíthatnak, akik a Nagy Piramis termeit építgetik. Ezeket háromszög alakú lapocskák jelképezik, melyeket széles alapról indulva rakosgathatunk a csúcs irányába. Az nyer, aki a leghosszabb hálózatot tudja építeni. Mivel azonban a tervezők Faidutti és Laget, biztosak lehetünk benne, hogy ennyire azért nem egyszerű... Némelyik szoba speciális akciókat rejt: lehetőséget kaphatunk a folyosók elforgatására, de fennáll a veszélye annak is, hogy átkokat szórnak a fejünkre...
 
 
 
 A Tilsit új társasjáték
 
- Amsterdam: a Kontor új kiadása. Egy, a XVII. századi Amszterdamban zajló kereskedős játék, melynek eredetijét a Goldsieber jelentette meg 1999-ben. Később Michael Schacht folyamatosan adott ki hozzá kiegészítőket a Spiele aus Timbuktu honlapján keresztül. (Érdemes vetni egy pillantást az oldalra - főleg arra gondolok, ami Schacht bejárati ajtaja mögött bújik meg...Wink Nem láttam túl sok ehhez hasonlóan mutatós darabot!)
 
 
 
 
Frankenstein - a Tilsit új társasjátéka- Frankenstein: nagyon csinos kiadása annak a játéknak, melynek "vágott" verzióját Michael Schacht megjelentetett a Spiele aus Timbuktunál. A pakliban található alkotóelemekkel manipulálva kell a játékosoknak különböző kelléket gyűjteni és összeállítaniuk a megfelelő rendszerben, hogy azután életre tudják kelteni a szörnyeiket. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hozzászólás
Keresés
Hozzászólást csupán a bejegyzet felhasználó tehet hozzá!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Elõzõ   Következõ >