JÁTÉKLAP - BÉTA verzió

Online társasjáték

Újabb Mayfair Catan várható! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: szoffi   
2008. mrcius 21. pntek 13:30

 A Mayfair Games idén június 26-án újabb Catant jelentet meg angolul: a Kereskedők és Barbárok-at.
Ez a Catan 4. kiadása négy változatot is tartalmaz: szabályok két játékos részére, egy kikötőmester és egy barátságos rabló (!), továbbá öt forgatókönyvet, melyeket akár össze is illeszthetünk, hogy még nagyobb hadjárat kerekedjen belőle:

* Catan halászai - halássz a nagy tóban vagy próbálj szerencsét a gazdag partmenti zátonyoknál. Friss, bővített, átdolgozott verzió!
* Catan folyói - nem egy, hanem kettő nagy folyó vonzza a virágzó kereskedelmet. Építs hidakat, hogy utat nyiss a tündöklésnek és gazdagságnak.
* Karavánok - az oázis nomádjai gyapjúért és gabonáért jönnek. Kereskedhetsz a tevekaravánokkal.
* Barbár támadás - zsákmányra szomjazó vad barbárok érkeznek és elfoglalják Catan termékeny partjait. A bátor lovagok egyesítik erőiket és csatába szállnak velük.
* Kereskedők és barbárok - kocsijaid csodás gyöngyöket, üvegeket, szerszámokat és homokot szállítanak, hogy Catan kastélya megőrizhesse pompás csillogását.

 

  

A Catan Kereskedők és Barbárok kiadása majdnem száz fa elemet, lapkákat, érméket és 120 kártyát tartalmaz. A különböző forgatókönyvek szerinti játékok 90-120 percesek.

 

forrás: boardgamenews

Hozzászólás
Keresés
lacxox  - http://lacxox.sarok.org   |2008-04-01 17:21:34
És gondolom, nem lesz kompatibilis a hazai kiadással...:S
Hozzászólást csupán a bejegyzet felhasználó tehet hozzá!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Elõzõ   Következõ >