JÁTÉKLAP - BÉTA verzió

Online társasjáték

Battlestar Galactica - hamarosan társasjáték formájában... PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Sir Muki   
2008. jlius 21. htf 00:14
Battlestar Galactica - The Board GameGondolom már többen hallottátok - főleg az azonos című filmsorozat rajongótáborához tartozók -, hogy készül a végtelennek tűnő "eposz" társasjáték változata is. Június közepe táján jelentette be a Fantasy Flight Games, hogy 2008 októberében tervezi bemutatni és piacra dobni Battlestar Galactica: The Board Game címmel. 
A játék részletesebb leírása magától a kiadótól származik: 
Battlestar Galactica - The Board GameMiután a Cylonok rajtaütöttek a telepen, az emberi faj utolsó - kimerült - képviselői állandóan menekülnek, miközben folyamatosan keresik az irányjelzőket a Földhöz vezető úton. Szembe kell nézniük az állandó fenyegetéssel, amit a Cylon-támadások jelentenek, az árulással és mindenféle egyéb krízishelyzetekkel. Az emberiségnek össze kell fognia, a túlélés leghalványabb esélyéért is... De vajon hogyan valósítható meg az összetartás, ha gyakorlatilag bármilyikük lehet Cylon-ügynök. 
A Battlestar Galactica társasjáték a bizalmatlanság, intrika, és a túlélésért vívott küzdelem izgalmas keveréke. A résztvevők a tíz kedvenc főszereplő egyikének bőrébe bújhatnak, mindegyiknek vannak erősségei és gyenge pontjai. Össze kell dolgozniuk a túlélés érdekében, de minden játékban egy - vagy több - szereplő titokban a Cylonok oldalán áll. A játékosoknak meg kell próbálniuk leleplezni az áruló(ka)t, miközben az üzemanyaghiány, az élelmiszer-szennyezés(?) és a politikai bizonytalanság osztja meg a legénységet. 
10 karakterkártya, 32 részletesen kidolgozott műanyag űrhajó, jó minőségű játéktábla nyersanyag-számlálókkal, és kártyák százai lesznek majd a dobozokban - az ígéretek szerint.  
10 éven felülieknek, 3-6 játékos részére, és 2-3 óra időtartamra ajánlja a kiadó ezt az (részben) együttműködésen alapuló társasjátékot.
Az ára kb. 40 $ lesz...
Reméljük, hogy hamarosan képeket is tudunk majd mutatni az alkatrészekről!
 
Forrás: boardgamenews.com 
 
Hozzászólás
Keresés
Valentin  - :)   |2008-07-24 08:53:51
Erre kíváncsi leszek. A téma tökéletes. Remélem tudnak olyan színvonalú
játékot csinálni, mint a Starcraft volt.
Hozzászólást csupán a bejegyzet felhasználó tehet hozzá!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Elõzõ   Következõ >