JÁTÉKLAP - BÉTA verzió

Online társasjáték

Kraków 1325AD - szeptemberben angolul és németül PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Sir Muki   
2008. augusztus 27. szerda 00:29
új társasjáték - Kraków 1325ADEgy több szempontból is érdekes társasjáték megjelenéséről számolunk be: szeptemberben kerül piacra egy egészen új tervező és kiadó, - Peter Struijf és az újonan alakult Geode Games - első munkája.  
Krakkóban járunk Krisztus után 1325-ben. Szokatlan a játék abból a szempontból is, hogy pontosan négy ember játszhatja, mégpedig két kétfős csapatban. Megpróbálnak minél nagyobb befolyást szerezni a város fölött azzal, hogy négy egymással szemben álló csoport (Secret Societies, Underworld, stb.) erejét manipulálják az úgynevezett Intrika-kártyák (Intrigue cards)  segítségével. Ha ezeket a csoportokat sikerül a város különböző pontjaira eljuttatni, az pontot jelent a csapatnak. De ez csak a felszín... 
új társasjáték - Kraków 1325ADCsapattagsága mellett mindenkinek van egy titkos személyisége, aki az össze többi ellen van, beleértve természetesen saját társát is. A játék végén pedig egyetlen győztes van. 
Egy térkép, 62 kártya, 4 kincsesdoboz, 110 fa befolyásjelző token, 10 jelölőbábu - ezek lesznek a társasjáték dobozában, ami szeptemberben fog megjelenni.
Stratégia, trükkös csalás, és eredeti grafika humorba csomagolva. És végül néhány kép ízelítőül: 
 
 
új társasjáték  új társasjáték - Kraków1325AD
 
Forrás: boardgamenews.com, képek: boardgamegeek.com
 
Hozzászólás
Keresés
Hozzászólást csupán a bejegyzet felhasználó tehet hozzá!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Elõzõ   Következõ >