JÁTÉKLAP - BÉTA verzió

Online társasjáték

Szellemkaland Essenben PDF Nyomtatás E-mail
Írta: szoffi   
2008. szeptember 09. kedd 14:06

 Mennyien kudarcot vallottak már, hogy véget vessenek Wu-Feng, a Kilenc Pokol Ura alatti terrornak! Hamvai a Középső Birodalom temetőjében nyugszanak egy urnában. Az évek múlásával, az átkozott szövetség lassan feledésbe is merült. A pokolban bújkáló Wu-Feng viszont semmit sem felejtett! Szüntelenül az urna után kutatott és végül megtalálta. Az előző inkarnációjának árnya már rá is telepedett a falulakókra, akik az egész veszélyből még semmit sem vesznek észre.
Szerencsére Fat-Si, a taoista pap éberen figyel, és védi az élők és holtak közötti határt. Bátorsággal, hittel és közös erejükkel felfegyverkezve megpróbálják visszatéríteni Wu-Feng reinkarnációját a Pokolba.
Antoine Bauza játéka 1-4 játékos számára 12 éves kortól

 

 

A Szellemkaland is Essenben fog debütálni, 750 példánnyal készülnek, melyekben lesz egy, a szerző és illusztrátor által aláírt példány, egy falu-lapka és 5 meglepetés szellem kártya is. Mindezt 35 €-ért a 40 € helyett. Ezenkívül van még egy különleges Wu-Feng változat is (40 €), melyhez a limitált kiadású extrák mellé egy hátborzongató arcú Wu-Fenges pólót vagy bögrét lehet választani. Erre már igazán irigyek lesznek a játékostársak (a kiadó szerint)!


A spéci kiadáshoz előrendelés szükséges a következő emailcímen: Ez az e-mail cím védett a spamkeresõktõl, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. . És ne feledd megadni a méreted és a választott színt, ha a Wu-Feng verziót rendeled. A Wu-Feng akciót szeptember 30-án zárják le, addig tudsz rendelni.
A színek: vörös/fekete/kék
Méretek: S/M/L/XL/2XL/3XL/4XL

Dobozaláiratási lehetőségek a kiállításon (csütörtöktől szombatig):
Antoine Bauza: du. 1-től 4-ig
Pierô (Mr. Jack!:): 10-től 4-ig
A kiadó honlapja: http://www.rprod.com/en/GS.html

 

 

 

 

Néhány kártya:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

és figura:

Hozzászólás
Keresés
Shadrune   |2008-09-18 14:32:53
avatar Elcsábultam és előrendeltem....... lassan nem fogunk beférni a lakásba a
sok doboztól.

Tessék abbahagyni az ilyen ajánlók írását!
Hozzászólást csupán a bejegyzet felhasználó tehet hozzá!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Elõzõ   Következõ >