JÁTÉKLAP - BÉTA verzió

Online társasjáték

Zooloretto XXL - bővül az állatkert... PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Sir Muki   
2008. oktber 13. htf 10:38
kiegészítő a Zooloretto-hozMichael Schacht és az Abacusspiele ismét tágítja - ezúttal egy egészen új irányban, - az állatkerti birodalmat,   Zooloretto XXL című kiegészítő megjelentetésével.
A játék menetében az jelenti a legnagyobb fordulatot, hogy néhány különböző értékű  (4-6 pontos) lapocska jelenik meg, melyek más állatkerteket jelölnek. Ezeken kívül a doboz tartalmaz még plusz érméket, állat- és utódkártyákat, egyéb lapocskákat, mind-mind kék hátoldallal, hogy a játék végén megkönnyítse a szétválogatást, elpakolást.  
Zooloretto XXL - a doboz tartalmaAz új alkatrészeket csak bele kell keverni az alapjátékba, a menete innentől kezdve gyakorlatilag ugyanaz. Ha megtelik egy elzárt területed, lehet egy extra akciód, ami nincs az alapjátékban: bepakolhatod az ott élő összes állatot, és elszállíthatod egy másik állatkerbe, hogy ott állítsd ki őket. Ezek az állatok kikerülnek a játékból, ezáltal helyet biztosítanak a további növekedéshez: leveheted a pakliból a legfölső állatkertlapocskát, és innentől a játék megint megy tovább a megszokott módon. 
A Zooloretto XXL tartalmaz még két teherautót - egy egy- és egy kétrekeszest a kétjátékos verzióhoz -, egy plusz táblát és 22 lapocskát, amit az Aquarettohoz használhatunk. 
A szabály már most letölthető öt nyelven az Abacusspiele honlapjáról
 
 
Hozzászólás
Keresés
Hozzászólást csupán a bejegyzet felhasználó tehet hozzá!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Elõzõ   Következõ >