JÁTÉKLAP - BÉTA verzió

Online társasjáték

Glenn's Gallery - a legújabb Knizia PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Sir Muki   
2008. december 03. szerda 23:59
új társasjáték Reiner KniziátólA MayFair Games 2009. január végére vagy február elejére ígéri Reiner Knizia legújabb munkáját. A játékosok ezúttal egy művészeti galéria alkalmazottai, akiket azzal bíztak meg, hogy a tulajdonost naprakészen tájékoztassák arról, mely stílusú műalkotások a leginkább keresettek a vásárlók körében. Az ember azt gondolná, hogy bőven elég információt szerezhetünk a számlákból: "Rothko, Kandinsky, Pollock - akkor úgy tűnik, megint az absztrakt expresszionizmus megy..." - azonban ha azokat is figyelembe vesszük, akik nem nyitják ki a pénztárcájukat, sokkal átfogóbb képet kaphatunk a piacról. 
Knizia legújabb társasjátéka - Glenn's GalleryMiközben a vevőket ízlésüknek megfelelően kiszolgálja az ember, szemmel kell tartania a művészhallgatókat, azokat, akiknek nincs pénzük a műtárgyakra, és azokat az "okostojásokat" is, akik bosszantó mindentudásukkal elűzik a vevőket.
A hónap végén Glenn, a galéria tulajdonosa, megjutalmazza vagy esetleg megbünteti alkalmazottait attól függően, mennyire bizonyulnak pontosnak az előrejelzéseik a valódi piachoz képest. Természetesen az a játékos győz, aki a legjobban teljesít. 
Azok, akik jártasak a Knizia-játékokban, talán már rájöttek, hogy a Glenn's Gallery a német Blatz kiadó 1996-ban megjelent Members Only című játékának új változata - eddig nem jelent még meg angolul. 
 
10 éves kor felett ajánlott. 3-5 játékos számára 60-70 perces elfoglaltságot jelent, az ára pedig 35$ körül lesz. 
A boardgamenews oldalán eddig összesen két hozzászólás olvasható és mindkettő a játék külsejéről szól. Őszintén remélik, hogy ez a rémes zöld-piros kombináció csak valami tesztverzió... Csak csatlakozni tudok!
 
 
 
Forrás: boardgamenews.com
Hozzászólás
Keresés
Valentin  - jön az új knizia   |2008-12-15 23:22:52
itt is egy új: http://www.asmodee.com/jeux-de-societe/gamberge-et
-strategie/produits/excape.htm
Hozzászólást csupán a bejegyzet felhasználó tehet hozzá!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Elõzõ   Következõ >