JÁTÉKLAP - BÉTA verzió

Online társasjáték

Márciusban Bombay? PDF Nyomtatás E-mail
Írta: szoffi   
2009. janur 10. szombat 13:39
 Új játék hírével kezdte az évet az Ystari. A Bombay - szerzője maga az Ystari alapítója, Cyril Demaegd - beharangozásakor az Ystari legegyszerűbb játékának titulálták, mely közkedvelt lehet majd a széles közönség és a tapasztalt játékosok körében is. "A Bombay nagyon egyszerű játék - nyilatkozta Demaegd - és hogy miért, az úgyszintén. Az Amytis kidolgozása két évig tartott (persze nem folyamatosan) és a végére nagyon elfáradtam. Akkor ígértem meg magamnak, hogy a következő biztos, hogy valami egyszerűbb lesz!"
 
 

 A Bombayben az a célod, hogy több pénzed legyen, mint játékostársaidnak, melyet selyem eladásból, kuncsaftszerzésből és palotaépítésből szerzel. Gondold azt, hogy utazó ügynök vagy, de elefántháton!

A játékosok minden körben 3 akciópontot költhetnek (egy forduló több körből, a játék 3-5 fordulóból áll), melyet a csodás műanyag elefántod léptetésére használsz a táblán, selyemvásárlásra a kereskedelmi pontokon, selyemeladásra a városokban, palotaépítésre és pénzszerzésre. A különböző színű selymek ára változó, bár néhány fajta mindig ritkaságszámba megy és bónuszt is ér eladáskor. A selyem eladási ára városonként is változik egyszerű tőzsdepiaci folyamatok alapján - de egyik városban sem lehet eladni mindegyik fajtát, ezért leszel állandó jövés-menésben.
 
Az elbűvölő elefántok maximum két csomag szállítására alkalmasak...
 

A Bombay 2-5 játékos számára készült, ára 40€ körül lesz, megjelenését márciusra tervezik.

 
forrás: boardgamenews
Hozzászólás
Keresés
Valentin  - :)   |2009-01-16 13:40:19
Várom nagyon. Még az ár sem tud eltántorítani.
Hozzászólást csupán a bejegyzet felhasználó tehet hozzá!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Elõzõ   Következõ >