JÁTÉKLAP - BÉTA verzió

Online társasjáték

Még mindig nő az állatkert: jön a Zooloretto Exotic! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Sir Muki   
2009. janur 25. vasrnap 21:36
Zooloretto ExoticNem sikerült még a teljes állatvilágot beszervezni a kertbe, de Michael Schacht újabb lépést tett ennek érdekében: a német AbacusSpiele február közepén a nürnbergi játékvásáron fogja bemutatni a Zooloretto újabb kiegészítőjét, a Zooloretto Exotic-ot. Az angol változatot ugyanakkor és ugyanott a Rio Grande Games. A továbbiakban megtudhatunk néhány részletet is az új társasjátékkal kapcsolatban. 
Minden résztvevő kap az állatkerje mellé egy "dzsungeltáblát", és az alapjátékban található kártyákhoz hozzákeverjük az újoncokat, amik egytől egyik dzsungellakók... (Használhatjuk a 2008-ban megjelent Zooloretto XXL kiegészítővel egyszerre is, de anélkül is tökéletesen működik.) Ezek az exotikus népek közvetlenül nem jelentenek pontot a játékosoknak, de az állatkerti látogatókat nagyonis vonzzák, mivel szokatlan és lenyűgöző állatok. A játékban ez úgy néz ki, hogy minden dzsungelben lakó állat lehetővé teszi, hogy egy új látogatót hozzunk be az állatkertbe, vagy egy már bent lévő lépjen előre kettőt az ösvényen. Ezzel egyidőben az összes többi játékos hátra lép az azonos színű bábujával - elképzelhető, hogy némelyik rögtön el is hagyja az állatkertet... A játék végén minden résztvevő pontot kap a birtokában lévő összes különböző színű látogató után. 
 
2-5 játékos számára nyújt majd bizonyára jó szórakozást, a kiadó pedig 8 éves kortól ajánlja a februárban megjelenő társasjátékot. 
 
Forrás: boardgamenews
Képek: boardgamegeek
Zooloretto Exotic - alkatrészek
 
Hozzászólás
Keresés
Hozzászólást csupán a bejegyzet felhasználó tehet hozzá!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Elõzõ   Következõ >