JÁTÉKLAP - BÉTA verzió

Online társasjáték

Dice Town - új játék a Mr. Jack terverzőitől PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Sir Muki   
2009. mrcius 15. vasrnap 23:52
Új társasjáték a Cathala - Maublanc szerzőpárostólAz Editions du Matagot kiadásában megjelent a jónevű szerzőpáros egy újabb alkotása, a Dice Town. Bruno Cathala és Ludovic Maublanc ezúttal egy 2-5 fős játékot eszelt ki, a téma most is kissé "alvilági", bár gyilkosságról ezúttal nem esik szó... Smile Reméljük, hogy legalább annyira szórakoztató, ötletes, és igényes kivitelű lesz ez is, mint a  Mr. Jack.  

vérben fogó szemekkel...A játékban a körök két részre vannak osztva: kockadobás, majd az eredménynek megfelelő akciók elvégzése. Az első fázisban öt kockával dobunk ötször, és minden alkalommal egyetlen kockát tarthatunk meg - hacsak nem fizetünk azért, hogy ettől eltérjük: többet, vagy kevesebbet tartsunk meg. 
A különböző kombinációkat azután öt különböző helyre rakhatjuk, és mindegyikben más-más akciót hajtunk végre. Mehetünk a bányába aranyrögök után kutatni, a bankba pénzt szerezni, a vegyeskereskedésbe bónuszokért, a kocsmába kártyákat lopni, vagy esetleg mehetünk még a börtönbe, ahol seriffek lehetünk. (Ennél persze valamivel összetettebb lehet a szabály, de ezt majd élőben lehet tanulmányozni...Wink)
A játékot az nyeri, akinek a végén a legtöbb győzelmi pontja van. 
 
(25 eurót kérnek érte...)
 
Forrás: boardgamenews.com 
Hozzászólás
Keresés
hakansukur   |2009-03-16 09:47:17
avatar Izgalmasan hangzik Talán ez is felkerül a wishlistre
Hozzászólást csupán a bejegyzet felhasználó tehet hozzá!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Elõzõ   Következõ >