JÁTÉKLAP - BÉTA verzió

Online társasjáték

Zooloretto a SpinBottle Games-től! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: szoffi   
2009. prilis 05. vasrnap 11:27
 Hogy mit is jelent ez? Ezúttal az iPhone/iPod-Touch tulajdonosok dörzsölhetik a tenyerüket, áprilisban megjelenik ugyanis Michael Schacht híres, sok díjat nyert játéka (Év Játéka 2007 , Németország; Legjobb családi játék és legjobb gyerekjáték, USA, Golden Geek Díj 2007, USA, Év Játéka Jelölés 2008, USA; Társasjáték Díj 2007, Japán; Év Játéka 2007, Ausztrália) ebben a formában is.

A Zoolorettoban mindenkinek saját állatkertjét kell igazgatnia, fejlesztgetni. Például úgy, hogy zebrákat, tevéket, pandákat és más állatokat vásárol, amik vonzzák a látogatókat. Cél az is, hogy párokat összegyűjtve kisállatok is szülessenek, hiszen ezeket nagyon kedvelik a gyermekek és a családos látogatók. Beszerezhető néhány kisebb boltocska is, hogy képeslapokat, pattogatott kukoricát áruljanak a vendégeknek. A Zooloretto határozottan manager típusú játék, de annak egy nagyon könnyű műfaja, sokkal inkább hasonlít a Colorettora, mint a Puerto Ricora.

screen
 
screen
 
A Zooloretto digitális változatában játszhatsz majd a számítógép, vagy akár négy másik játékos ellen is, igaz ehhez mindig oda kell majd adnod a kütyüt a többieknek… viszont a „roller blind” segítségével könnyen megnézheted ellenfeleid állatkertjeit. 3D-s dizájn és mozgó, hangot adó állatok szórakoztatnak majd, és az egyes állatokról érdekes tényeket is megtudhatsz az Enciklopédiában.
 
enciklopedia
 
forrás: SpinBottle Games

Hozzászólás
Keresés
Hozzászólást csupán a bejegyzet felhasználó tehet hozzá!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Elõzõ   Következõ >