JÁTÉKLAP - BÉTA verzió

Online társasjáték

Nincs kegyelem! a virtuális játékpolcon PDF Nyomtatás E-mail
Írta: hakansukur   
2009. jnius 05. pntek 10:12
A Nincs kegyelem! nevû kártyajáték került fel a játéklap társasjáték polcára. A játék egyszerû, tulajdonképpen arról szól meddig bírod idegekkel:) A játék során csak negatívpontokat lehet gyûjteni - milyen fura, mi? Az asztalon felcsapott lapot vagy elviszed és magad elé teszed, ahova a többi lap is kerülni fog, vagy te is kiteszel egy zsetont, hogy nem kell neked a lap.

A zsetonokkal tudod magad kihúzni a csávából, azaz ha olyan lap fekszik az asztalon ami nagyon nem kell, akkor csak egy zsetonba kerül és máris a következô játékos jön. Na persze a zsetonok száma sem végtelen:) és ha elfogynak akkor úgyis fel kell venni a lapot. Amúgy nem is biztos, hogy lapot felvenni rossz dolog. Igaz, hogy mínusz pontnak számít, de ha már van mellette mondjuk 15 zseton akkor egészen vonzó, nem? Ugyanis a zsetonok nemcsak a passzolásra jók, hanem a játék végén pluszpontoknak számítanak:) Jah és a játékot az nyeri akinek a legkevesebb mínuszpontja van.

 

Valószínûleg abszolút érthetetlenül magyaráztam el a játékot - ki is hagytam egy csomó mindent - , de talán pont ezért fogjátok kipróbálni, hogy megértsétek mirôl is van szóLaughing

 

És a játékszabályt azért olvassátok el az elsô játék elôtt, ha lehet;)

 

 

Hozzászólás
Keresés
Fenyő  - :P   |2009-06-08 07:46:21
KÖSZÖNJÜK!

A játék tuti! Remélem népszerű lesz és nemcsak a
'gondolkodás nélküli' kattintgatásra lesz hajlandóság.
zeusz70   |2009-06-10 15:05:46
Köszi az egész csapatnak!!
timinu  - :)   |2009-06-12 11:19:02
avatar Köszönjük szépen
Hozzászólást csupán a bejegyzet felhasználó tehet hozzá!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Elõzõ   Következõ >