JÁTÉKLAP - BÉTA verzió

Online társasjáték

Újabb online játék került a polcunkra! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: szoffi   
2009. jlius 23. cstrtk 23:32

 Ez már a tizenegyedik játék! Lassan ledől a torony, pedig most pont azt építünk!

Michael Schacht Patrizier játékával ezúttal a taktikázósabb játszmákat kedvelőknek nyújtunk újabb izgalmakra lehetőséget.
A középkori Itáliában járunk, ahol a hírnév és a megbecsülés annak jár, aki minél magasabb nemzetségtornyot építtet a városában. Ebből húznak hasznot a játékosok, ők az építőmesterek, szintről szintre rakják az emeleteket.

 

Minden városban csak két torony épülhet, a magasabban szerzett többségért jár több pont, természetesen. Ha esetleg egyenlőség alakul ki a szintek számában, akkor az dörzsölheti a markát, aki magasabbról néz körül. Mindig 3 kártyából variálhatsz, ezek határozzák meg, hogy melyik városban építkezhetsz. Ahol építkeztél, onnan kapod az újabb kártyádat. További pontokat lehet szerezni az egyforma címerekből 3-3 összegyűjtéséért.
Reméljük ebből a kis ismertetőből még nem gondoljátok azt, hogy tudjátok a szabályt, habár egyszerű és könnyen érthető, szóval ne spóroljatok az elolvasásával! Általában három játékossal ajánlják, de próbáljátok ki ketten és négyen is, teljesen más lesz a játék stílusa és kiszámíthatósága.
Mindenkinek jó játékot kívánunk!
Hozzászólás
Keresés
Muszasi   |2009-07-28 16:33:20
avatar Gratulálok,

Zseniális játék, ügyesek vagytok.
Köszönöm szépen az
eddigi és az elkövetkező munkátokat.

Tisztelettel:

HZ
gertam   |2009-08-14 14:02:31
avatar Jó kis játék, ezt mutatja a népszerűsége is, de ha már véleményt kért
hakansukur, akkor Róma és Firenze színe kicsit jobban eltérhetne... De
amúgy nagyon ló....
Hozzászólást csupán a bejegyzet felhasználó tehet hozzá!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Elõzõ   Következõ >