JÁTÉKLAP - BÉTA verzió

Online társasjáték

Üzenő / ChatAz üzenő használatához regisztrálnod kell magad!
Regisztrálj most!

Morgenland


(A játéklaposok szavazatai alapján)
6.0
(1)
1.0
(1)
8.0
(1)
7.0
(1)
6.0
(1)
5.0
(1)

Információk

Szerzô Breese, Richard
Játékidô 60 perc
Játékosok száma 3-5 fô
Alsó korhatár 10
Mechanika aukció, licitálás (senki többet? harmadszor!)
fajtagyűjtős (egyfélét vagy akár többet)
Kategória középkori (középkorban játszódik)
blöffölős (verd át a többieket!)
Kiadó Rio Grande Games,Hans im Glück,999 Games
Egyéb nevek Aladdin's Dragons

Képek

Játékszabályok

Játékszabály neve Feltöltés dátuma Feltöltötte Link
Morgenland játékszabály 2007-07-01 BiduLetöltés

Leírás

Hagyd hátra a hitetlenek kétségeit, és hallgass az ősi, rég elfeledett furcsa történetekre.Abban az időben, a hősöket a Perzsia és Arab földekre csábították a bőséges kincsek, a hatalmas mágia és a csodálatos hercegnők meséivel. A kincs nem volt könnyű zsákmány, mivel éhes sárkányok által őrzött veszélyes barlangokban hevertek.
Azok, akik elég erősek voltak a sárkány kincsének elrablásához, egymás között kellett versenyezniük a Kalifa palotájába vezető sima útért. A palotát elérve az útjukat sötét és erős palotaőrök keresztezték. Az őrökön átjutni csak a megfelelő befolyással - vagy a nélkül - bőkezű megvesztegetéssel lehet. A palota falain belül a hősök a kemény küzdelemben megszerzett kincseiket mágikus tárgyakra cserélték, hogy lássák, ki tudja a legtöbb varázstárgyat megszerezni, és a Kalifa figyelmét kivívni.
Jóval azelőtt, hogy a nap felkelt volna földünk fölött, Aladdin és barátai máris nagyon elfoglaltak: A Sárkánybarlangban kincsek után kutatnak. Kincsek után, amit azután elvisznek a városba, hogy megvásárolhassák azokat a mágikus tárgyakat, amikhez csak a kalifa palotájában lehet hozzájutni.Útjuk során lehet, hogy a piacon kereskedőkkel alkudoznak és meglátogatják a varázslót, hogy megszerezzék titkos varázslatait.
Elszedni a sárkányok kincseit és kereskedőkkel meg varázslókkal foglalkozni érdekes lehet, de nem annyira fontos, mint megszerezni a kalifa csodálatos tárgyait.
Ezek a tárgyak tényleg csodálatosak: repülő szőnyegek, bűvös lámpák, a palota kulcsai és más mágikus hatalommal bíró eszközök. Bár a játék szabályai egyszerűek, a győzelemhez vezető stratégia már nem annyira. A játékosnak minden egyes körben döntenie kell, hogy a kincsek gyűjtését helyezi előtérbe, varázslatokat tanul vagy ellátogat a kalifa kastélyába, hogy elcserélje varázstárgyait. Az Aladdin's Dragons körmönfont stratégiájával kihívást jelent a gyakorlott társasjátékosoknak is, ám szórakoztató és izgalmas az alkalmi játékosok számára is.

Sir Muki

Vélemények a játékról

mirr-murr (2009-07-28)
618765